Højvangen 38, 9800 Hjørring

SPÆNDENDE OG MODERNE VILLA PÅ SUBLIM BELIGGENHED!

Hos Lynge & Co er vi utrolig stolte af, at kunne præsentere denne total moderniserede villa på Højvangen.

Du vil gerne bo centralt. Du vil gerne bo hvor det er let at komme til alle dagligdagens gøremål uden at skulle pålægge en større transport tid. Kan størstedelen af ærinderne også nemt klares på cykel, så kunne det jo være skønt – både for miljøet men også for pengepungen. Udfordringen er bare også, at du gerne vil have roen. Du orker ikke at skulle høre på by støj, men meget hellere fuglefløjt i haven. Hvor findes den gyldne middelvej? Højvangen 38.

Højvangen er en skøn beliggenhed i Hjørring med tæt til handlemuligheder, daginstitutioner, centrum og Metropol. Selve huset ligger på en kuperet grund, hvor haven er sænket ned bag huset. Dette skaber virkelig en lille oase, hvor man føler sig dejlig privat og uforstyrret.

Huset, med sine 156 bolig kvadratmeter, har fået den fulde tur igennem de sidste knap 10 år. Ved ankomst til huset bliver du mødt at den flotte hvide velholdte facade og et flot japansk kirsebærtræ. Allerede her begynder de første af husets mange detaljer at vise sig, hvor sælger har fået installeret nedgravede spots ved træet. Det ser utrolig flot ud, når mørket falder på!

Du træder ind i boligens rummelige entre, som ligeledes er platform for det øvre- og nedre plan. Ligeledes her er der indbygget spots i væggen ved trappen – flot. Fra Entreen ser du også min absolutte yndlingsdetalje – Cembrit-plade væggen.

Boligens øvre plan består af køkkenalrum, stue, et værelse og udgang til altan. I det lyse grebsfrie køkkenalrum er Cembrit-plade væggen ligeledes. Den giver et fantastisk afbræk til det minimalistiske udtryk, men er også funktionel! Sælger benytter blandt andet væggen til at skrive huske- og indkøbslister på eller til at inddrage de mindste med små tegninger. Hertil er der en masse dejlig plads til det store spisebord og en stue som virkelig ligger op til hygge.

I huset nedre plan har vi et soveværelse med walk in, et børneværelse, et stort badeværelse med flotte 60x60 klinker og et praktisk bryggers. Dertil er der selvfølgelig også lige indbygget et lille vinskab i fordelingsgangen.

Kunne dette være et hjem for dig? Så giv mig et kald i dag på 2119 4600.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.