Hvidkildevej 7, 9800 Hjørring

VILLA I SKØNT OG FAMILIEVENLIGT OMRÅDE

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Ordene er sagt mange gange før, men med god grund. Denne gulstensvilla fra 1976 ligger i det skønne område, Herregårdsparken, for enden af en blind vej. Området er helt unikt med sine mange lukkede veje og sti systemer. Der er aldrig langt til grønne områder med legepladser og kælkebakker – et perfekt område til børnefamilien. Herregårdsparken har dertil sit eget stop med Hirtshals-toget, hvor det blot tager 6 minutter at komme til Hjørring St.

Boligen har en dejlig stor og bred flise indkørsel, hvor der både er plads til flere biler, trailer eller måske campingvognen. Der er ligeledes en lukket garage, hvor bilen kan stilles i sikkerhed, når vejret viser sig for sin værste side.

Du kommer ind i boligens praktiske bryggers med god skabsplads og vaskesøjle. Det er bare skønt at have det hele samlet ved døren, så det beskidte tøj fra børnehaven ikke skal slæbes igennem hele huset. Videre ind i boligens vinkel køkken med massive træfronter og dejligt lysindfald. Fra køkkenet er der adgang til både stue og spisestue, som i dag er adskilt af franske døre. Spisestuen har en dejlig størrelse, hvor man sagtens kan have et stort bord og invitere venner og familie på spisning – det har sælger i hvert fald ofte gjort. Boligens stue ligger op til en masse hyggelige timer, hvor familien kan være samlet. Her er det muligt at have en stor sofa, hvor alle kan samles og nyde lidt kvalitetstid sammen. Med store vinduer ud til haven, kan de voksne nemt slappe af inden døre, i mens de små leger.

Fra stuen er der en vindeltrappe op til 1. sal. Denne har sælger komplet renoveret i 2010, hvor alt har været ryddet og bygget op på ny med ny værelses fordeling, gulv med gulvvarme og nyt badeværelse. 1. sal har i alt 4 værelser, hvor det ene har udgang til en vestvendt altan.

Boligens have er dejlig regulær og overskuelig. Med en dejlig størrelse græsplæne hvor der kan tumles, hoppes på trampolin og spilles bold, men uden store bede som kræver en masse energi for at holde pænt. Dertil er der integreret en sandkasse i terrassen og opsat drivhus i forlængelse med garagen.
Hvidkildevej 7 er den perfekte bolig for dig, som prioritere luften omkring dig, grønne områder, løbende renoveret bolig, men stadig med mulighed for at sætte eget præg.
Ring for en fremvisning i dag. ..

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.